Collectie

Anneleen K - Murano glasjuwelen

Murano glasjuwelen

Handgemaakte juwelen uit Murano glas van verschillende glaskunstenaars uit Murano (Venetië) of ook juweeltjes die ikzelf maak met glaskralen die ik haal uit Murano. Uitgebreide collectie voor verschillende kleur-en stijltypes.

Galerij

Anneleen K - Murano glasdecoratie

Murano glasdecoratie

Exclusieve Murano glasdecoratie - groot en klein - in aparte kleurcontrasten en verschillende stijlen die ik rechtstreeks haal van verschillende glaskunstenaars uit Venetië. Ruime collectie dieren, clowns, beelden, lampen, schalen en vazen. Tevens grote collectie kristal van Firenze, handgeschilderd in Venetië. Glazen en kannen voor water, wijn, champagne, likeur; vazen en schalen allerhande. Kunst om ook te gebruiken!

Galerij

Eigen handgemaakte juwelen

Een 10tal jaar geleden heb ik mij laten leiden door mijn creatieve kant en ben begonnen aan een eigen juwelencollectie. Mijn uitgangspunt zijn verschillende kleur-en stijltypes bij vrouwen; ik geloof dat elke vrouw heel mooi kan zijn mits een paar accenten en aandacht voor kleuren en stijl. Dit vind je dan ook terug in mijn uitgebreide collectie hars, polaris en emaille juweeltjes.

Galerij

Anneleen K - sjaals

Sjaaljuwelen en zijden sjaals

Ik heb iets met sjaals...het is een geweldig accessoire; met name zijden sjaals bieden heel veel mogelijkheden om net dat verschil te maken in je outfit. Ik heb dan ook steeds een uitgebreide keuze aan zijden sjaals in mijn winkel. Sjaaljuwelen zijn ontstaan door mijn liefde voor sjaals. Het zijn juwelen die je draagt zoals een sjaal; in mijn ontwerpen werk ik met kralen, verschillende soorten touw en lint of ook in combinatie met een zijden sjaal.

Galerij

Anneleen K - Venetiaanse maskers

Handgemaakte Venetiaanse maskers

Venetië is natuurlijk niet alleen gekend voor zijn glaskunst maar ook voor de heel bijzondere handgemaakte maskers. Dat mag dan ook niet ontbreken in mijn winkel; ik heb een ruim aanbod aan kleine en grote maskers in verschillende stijlen; een uniek decoratie stuk of ook ideaal voor een gemaskerd bal!

Galerij