Levering & Retour

 Levering en uitvoering

1.     Anneleen K zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.

2.     Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Anneleen K kenbaar heeft gemaakt.

3    Anneleen K zal geaccepteerde bestellingen uiterlijk binnen 7 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden of een gelijkwaardig vervangproduct aan te vragen.

4. Leveringskosten binnen België bedragen 6€. Verzending met Bpost track&trace. Gratis verzending vanaf 60€. Bij check-out kan je in dat geval voor optie ‘gratis verzending’ kiezen. Afhalen in de winkel in Gent kan uiteraard ook, waarbij de verzendingskosten vervallen. Kies hiervoor bij check-out de optie ‘afhalen’. Verzendingskosten naar andere landen in Europa bedragen 11,5€.

5.     Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de klant bij Anneleen K, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Retour

We hopen natuurlijk dat U blij bent met Uw bestelling. Mocht U echter om één of andere reden willen terugkomen op Uw beslissing en de door U aangekochte artikel(s) willen retourneren, dan vragen we U ons hiervan per mail op de hoogte te brengen (anneleen@anneleenk.be). Dit kan tot 14 kalenderdagen volgend op de dag van levering. 

Graag retour sturen naar volgend adres:

Anneleen K, Leiepark 4, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant.

U kan een retour ook afgeven in onze winkel in Gent en dit tijdens de openingsuren: Anneleen K, Donkersteeg 27A, 9000 Gent (raadpleeg openingsuren op www.anneleenk.be)

Wij verbinden ons ertoe het betaalde bedrag, excl. de verzendingskosten, ten laatste binnen 14dagen na ontvangst van de goederen ( die ongebruikt en onbeschadigd moeten zijn) terug te betalen.

De klant kan er ook voor kiezen om in ruil een cadeaubon van Anneleen K te ontvangen die in de webshop of in de winkel kan gebruikt worden (tot 1 jaar geldig na uitgiftedatum)