Over Anneleen K

Over Anneleen K

Ik ben al van jongsaf aan gepassioneerd door fashion en accessoires en het effect ervan; het is een manier om te laten zien en ook te benadrukken wie je bent en waarvoor je staat. Het zoeken en vinden van leuke en unieke combinaties in kledij en juwelen voelt voor mij aan als een tweede natuur.

Gewapend met verschillende opleidingen in juweelontwerp en als kleur- en stijlconsulent, besloot ik een 10-tal jaar geleden onder Anneleen K mijn eigen juwelencollectie op de markt te brengen. Ik werk met name met hars, polaris, emaille én Murano glas. Venetiaans of Murano glas is één van de materialen die ik door de jaren heen ontdekt heb en waar ik meteen verliefd op geworden ben omwille van diversiteit in kleur, stijl en het unieke ambachtelijke karakter.

Sinds een jaar heb ik mijn eigen winkel in het centrum van Gent met eigen juwelencollectie en handgemaakte Murano glasjuwelen en decoratie van verschillende glas kunstenaars op Murano.