Personal shopping en Garderobeplanning

Wegens drukke activiteiten, neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten voor personal shopping of garderobeplanning aan. Cadeaubonnen kunnen uiteraard nog wel gebruikt en ingepland worden.

 

Personal shopping:

Heb je toch moeite om de voor jou perfekte kledingstukken uit te kiezen of te gaan combineren in een outfit? Of heb je binnenkort een feestje of receptie en wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste outfit?

Dan is  een personal shopping de ideale oplossing! 

Ik begeleid jou in de zoektocht naar jouw ideale outfits, mooie combinaties in kledingstukken en accessoires. We trekken ofwel de stad in of gaan naar een kledingwinkel of winkels van jouw keuze. Ik hou uiteraard rekening met het door jou opgegeven budget. Sowieso is er ook geen enkele aankoopverplichting.

Een personal shopping kan de perfekte aanvulling zijn op een kleur-en stijladvies. Heb je nog geen kleur-en stijladvies gehad, dan kan een personal shopping ook. In dat geval ga ik het eerste half uurtje een quick scan kleur en stijl doen, wat mij dan de nodige informatie geeft voor onze shopping tour.

Duurtijd: min. 2u

Kostprijs: 50€ per uur (binnen een straal van 10km geen verplaatsingskosten)

Garderobeplanning:

 

Zie je de bomen door het bos niet meer in je kledingkast of dressing? Hangt je kast vol met kledij, maar heb je toch het gevoel dat je niets goed hebt om aan te trekken? Dan kan een garderobeplanning voor jou de oplossing zijn!

Ik ga samen met jou door je kleerkast en evalueer de verschillende kledingstukken. Jouw kleerkast wordt als het ware helemaal geanalyseerd waarbij elk kledingstuk apart wordt bekeken en gesorteerd volgens een aantal criteria; kleur, stijl en pasvorm, basisstukken en accenten, te her- of verstellen, wat weg mag, accessoires etc. Ik geef ook advies over wat eventueel nog ontbreekt aan basisstukken of accessoires. 

Een garderobeplanning kan een perfekte aanvulling zijn  op een kleur- en stijladvies en duurt in dat geval ca. 1,5 tot 2 u. Heb je nog geen kleur-en stijladvies gehad, dan kan een garderobeplanning ook, maar dan ga ik eerst een quick scan kleur en stijl doen wat mij hiervoor de nodige informatie geeft.

Duurtijd: 

1,5 tot 2u in geval aansluitend op kleur-en stijladvies 

2u tot 3u in geval vooraf geen kleur- en stijladvies

Kostprijs: 50€ per uur (binnen een straal van 10km geen verplaatsingskosten)