Over ons

Over Anneleen K

Anneleen K is de merknaam en webshop van Anneleen Keppens . Ik geloof dat elke vrouw fantastisch mooi kan zijn mits een paar accenten en aandacht voor kleuren en stijl. Ik werkte 15 jaar in de cosmetica-sector en besloot als mama van 3 kinderen in 2010 mijn eigen bedrijfje op te richten en met mijn ervaring en kennis andere vrouwen te helpen.

Over Anneleen K en jou

Een goede verzorging, nieuwe haarsnit en haarkleur, aangepaste make-up, kledij in de juiste kleuren en stijl én daarbij leuke, unieke accessoires kunnen iemand heel eenvoudig  doen stralen, en wie wil dat nu niet! En dat hoeft allemaal niet eens heel veel te kosten… Een nieuw juweel of een nieuwe sjaal zorgen er ook voor dat je een kleedje dat je al een paar keer aan had, er plots terug helemaal nieuw uit ziet. En zo kan je met kleine trucjes elke dag stralen!

Over Anneleen K en mij                                                                                                                                  

Zelf ben ik al van jongsaf aan gepassioneerd door fashion en accessoires en het effect ervan; het is een manier om te laten zien en ook te benadrukken wie je bent en waarvoor je staat.   Het zoeken en vinden van leuke en unieke combinaties in kledij en juwelen voelt voor mij aan als een tweede natuur.

Ik heb 15 jaar ervaring in cosmetica en volgde opleidingen tot kleur- en stijlconsulent en in juwelenontwerpen. Ik ontwerp en maak zelf juwelen, maar ik koop ook af en toe andere accessoires die ik dan aan mijn klanten aanbiedt.

 

Over Anneleen K en haar juwelen

Mijn juwelen worden allemaal in eigen atelier gemaakt. Ze zijn kleurrijk en gemaakt met  half-edelstenen, Swarovski kristal, Muranoglas, gefused glas, hars, hoogwaardige kunststoffen en afgewerkt met verschillende metaalsoorten of echt zilver. Wat ik maak is afhankelijk van wat het mooiste bij jou of degene die je wilt verrassen past. De stijl van mijn juwelen is heel uiteenlopend, juist omdat elke vrouw en elk kleedje er anders uit ziet, en ik probeer het best passende te maken voor elke vrouw in elke situatie.