KLEUR - EN STIJLADVIES

Wegens drukke activiteiten, neem ik voorlopig geen nieuwe kleur-en stijlanalyses aan. Cadeaubonnen kunnen uiteraard nog wel gebruikt en ingepland worden.

 

Kleuradvies

Ik geloof dat elke vrouw er fantastisch mooi kan uitzien door de juiste kleuren te kiezen in kledij, accessoires en juwelen.

Om jouw persoonlijke topkleuren te selecteren, voer ik een volledige kleuranalyse uit en bepaal ik met jou en eventueel je vriendinnen die meekomen, welke jouw topkleuren zijn, wat je met elkaar kan combineren, hoe je accenten kan leggen en tenslotte hoe je je best maquilleert.

Er zijn verschillende formules, steeds inclusief gedetailleerde analyse en een kleurenpaspoort.

Individuele kleuranalyse
(incl. luxueus kleurenpaspoort)

 2 uur 105 EUR

Kleuranalyse voor 2 personen
(incl. papieren kleurenpaspoort), pp:

 2,5 uur 75 EUR

Kleuranalyse voor 3 personen
(incl. papieren kleurenpaspoort, pp:

 3 uur 65 EUR

 

 

 

 

Stijladvies

 

 

Wie wil er nu niet goed uitzien ? Dit zorgt er immers voor dat je je goed voelt in je vel wat weer bijdraagt tot een grotere zelfzekerheid en dat straal je ook uit naar buiten toe!

Een eerste indruk maak je maar één keer en onderzoek toont aan dat die voor een groot stuk wordt bepaald door hoe je eruit ziet. Het is dus wel degelijk van belang aandacht te besteden aan de kleuren en aan de kledij/accessoires  die je draagt.

Als je reeds een kleuranalyse hebt gehad en zo weet wat jouw topkleuren zijn , heb je al een goede basis. Bij een stijlanalyse gaan we een stapje verder en gaan we de kleding aanpassen aan jouw lichaamsvorm. Uiteraard hou ik daarbij ook rekening met je persoonlijkheid en stijltype.  

Hoe meer harmonie, hoe sterker je naar voor komt!

 

Hoe ga ik bij een stijlanalyse te werk?

Na een grondige figuuranalyse wordt je lichaamstype bepaald. Ik geef je aangepast advies over welke kledij jouw minpunten camoufleert en je sterke punten accentueert. Wij overlopen hierbij zowel de snit, lengte, mouwen, halsuitsnijding, stoffen en dessins voor verschillende kledingstukken. Ook accessoires, schoenen, brillen komen aan bod. Ik geef ook advies over het kapsel dat het best bij jouw gezichtsvorm past.

Tot slot bekijken we dan ook nog eens de kleding die je hebt meegebracht waarvan je twijfelt of deze geschikt zijn voor jou en evalueer ik deze aan de aan de hand van jouw kleur-en stijltype.

Er zijn verschillende formules, steeds inclusief gedetailleerde analyse en jouw persoonlijke gedetailleerde stijlfiche.

 

Individuele stijlanalyse 
 

2,5 uur 99 EUR

Stijlanalyse voor 2 personen (prijs pp)
 

3 uur 70 EUR

Stijlanalyse voor 3 personen (prijs pp)
 

3,5 uur 60 EUR

 

Je kan ook een combi kleur- en stijlanalyse boeken. Voor meer info/prijzen, neem contact op via http://www.anneleenk.be/nl/contact