Juweel op maat

Steeds zoeken naar andere en unieke combinaties van materialen en kleuren, nieuwe ontwerpen creëren, instant positieve gevoel ens en meer uitstraling geven aan vrouwen, … dat geeft mij ontzettend veel energie.

Misschien vind je iets in mijn webshop of atelier dat perfect bij jou past. Maar wat ik nog het leukste vind, is op maat te werken en te zoeken naar wat het beste en het mooiste is voor een bepaalde vrouw. Daar spelen veel factoren een rol in, zoals lengte, lichaamsbouw, stijl- en kleurtype, maar ook favoriete stijl en kleuren, bestaande garderobe etc.

Zoek je iets voor jezelf? Iets voor een speciale gelegenheid? Iets voor bij een specifiek kledingstuk? Ik help je graag met een ontwerp op maat!

Zoek je iets om cadeau te geven aan je geliefde, je moeder, je dochter, je vriendin, je …? Ik help je graag om een cadeau te maken waarmee je haar écht bijzonder gaat laten voelen!

Concreet

  1. Contacteer mij of maak een afspraak in mijn atelier en leg me uit waarnaar je op zoek bent: type vrouw, lievelingskleuren, kleur van het kledingsstuk, …
  2. Ik maak enkele voorstellen en stuur je de foto’s per email, of jij komt het resultaat bekijken in mijn atelier
  3. Als er iets tussen zit dat jij mooi vindt, dan kan je het bestellen. Vind je het resultaat toch niet wat je ervan gehoopt had, dan is er geen aankoopverplichting.
  4. Ofwel stuur ik het bestelde juweel dan per post (ik reken hiervoor 7 EUR administratie- en verzendkosten), ofwel kom je het afhalen bij mij thuis

 

Onderstaande ketting en oorringen met murano en agaat heb ik ontworpen voor een lentetype. Turkoois is een warme, heldere kleur die dat type heel goed staat. De vrouw in kwestie heeft ook blauwe ogen, welke nog meer in het oog springen bij het dragen van blauw. Mooi meegenomen!